Over Mij PIT Coaching Talent Vosselaar

ik neem je mee naar de kern van de zaak.

Hilde Liekens PIT Coaching Vosselaar - Loopbaancoach

Het is mijn missie om je te ondersteunen naar meer werkgeluk, naar meer veerkracht, zodat jij je best mogelijke ik kan zijn en tonen. Die job waar je warm en blij van wordt en die jou energie geeft. De persoon die ook naast de job richting heeft en rust en energie vindt. Samen. Jij en ik.

In mijn praktijk krijg je de rust en de ruimte om na te denken over jezelf. Zonder oordeel kijk en luister ik mee. Alles is goed, zolang het maar bij jou past.

Samen ontrafelen we jouw aard en aanleg en kijken we waar jouw goesting ligt, totdat jouw kerntalentenbeeld kristalhelder is. Vanaf dan heb je een kompas dat jou levenslang de richting aanwijst.

Ervaar je stress of ben je in burn out? Dan brengen we samen in kaart wat jouw stressfactoren zijn, wat al goed gaat, wat je kan doen om weer een helder beeld te krijgen, je richting weet en actie onderneemt. Kleine stapjes zijn dikwijls de belangrijkste.

Denk je dat dit niet bestaat? Ik schets je even mijn verhaal. Mijn loopbaan was tot voor kort iets dat mij overkwam. Ik had nooit bewuste keuzes gemaakt en was van de ene functie in de andere gerold. Sinds ik mijn kerntalenten ken, herken ik de rode draad doorheen mijn loopbaan. Ik word blij van kansen creëren, samenwerken en het beste uit mensen halen. Ik weet nu precies wat ik nodig heb om me gelukkig te voelen in een job.

op de knieën

Hoe mooi dit ook klinkt (en is) en hoe gelukkig ik nu ook ben, mijn weg is niet altijd over rozen gegaan. Zoals bij velen, was het ook bij mij nodig dat ik – de doorzetter die nooit opgeeft – eerst op de knieën ging. Op een ochtend stond ik onder de douche en ging het licht uit. Zo zegt men dat, en zo voelde het ook. Ik wist niets meer en kon niets meer. Burn-out was de diagnose die ik niet had zien aankomen. Andere mensen misschien, maar ik toch niet. Maar dus ja, ik ook. Lezen, een gesprek volgen, autorijden, iets onthouden, een gedachte formuleren,…: niets ging nog. Het was alsof mijn hersenen alle dienst weigerden.

Het duurde een tijd voordat ik de diagnose kon aanvaarden. Een jaar voordien had ik met succes de opleiding tot kerntalentenanaliste afgerond. Een medestudent bleef met mij in contact, ook in die periode dat ik van de wereld weg leek te zijn. Zij raadde mij een coach aan. Dat was het begin van het herstel. Ondertussen rondde ik ook de opleiding tot veerkrachtcoach af, om anderen bij te staan bij stress en burn out als ervaringsdeskundige mét gedegen theoretische en praktische opleiding.

leven is groeien

Ik zie nu heel duidelijk wat die periode mij gebracht heeft: ik werd teruggeworpen op mezelf en kan nu veel beter bij mezelf blijven. Moeilijk bij mezelf kunnen blijven is tussen haakjes een valkuil die bij mijn kerntalentenbeeld hoort. Gelukkig wordt een valkuil waar je je bewust van bent opeens heel wat minder gevaarlijk, al moet je natuurlijk alert blijven. Ik sta nu meer met mijn voeten op de grond en leef bewuster. Wat er niet veranderd is, of enkel nog maar toegenomen, is mijn goesting om te groeien. Van zelf groeien of iemand zien groeien, word ik intens blij.

mijn natuur

Als mama kies ik ervoor om de groei van mijn twee kinderen van dichtbij te volgen. Ik hou van volleybal, tennis, wandelingen in de natuur en van gezellig samenzijn. Liefst gekruid met een flinke dosis humor, een onmisbaar ingrediënt in de mix van mijn leven. Ik geniet van lezen en bijleren. Reizen bijvoorbeeld waarbij natuur, cultuur en actie aan bod komen. Geef mij maar afwisseling! Leren en groeien staan voorop in mijn leven.

P.S. Het traject dat ik aanbied, geeft je inzicht en doet heel wat puzzelstukken in elkaar vallen. Maar heel eerlijk: dit proces is ook spannend. Het gaat om jezelf opnieuw leren kennen. Het gaat om oude overtuigingen en patronen durven loslaten en springen. Ik ben er om samen met jou door dat bibbergebied te gaan. Jij stapt, met mij aan jouw zijde.
Ik ontmoet je graag.

info of afspraak